Duurzaam

BY DE LINDE werkt met drie peilers aan duurzaamheid. Via de maatschappij, de omgeving en onze producten nemen we onze verantwoordelijkheid. We bedienen de klant in duurzaam advies in ontwerp, product en proces.

Maatschappij

BY DE LINDE is een schakel in de keten van leveranciers, partners en consumenten. We dragen zorg voor onze omgeving via duurzaam werkgeverschap in onze regio – met nederlands vakmanschap. Onze langdurige relaties met partners en leveranciers maakt het mogelijk duurzame keuzes in de hele keten te stimuleren.

Omgeving &

milieu

Doordat ons gehele productieproces Volkel is, houden we onze logistieke impact beperkt. Bij levering aan onze klanten trachten wij slim om te gaan met combineren van afleveradressen.

Onze leveranciers zijn geselecteerd op de juiste kwaliteits- en duurzaamheidslabels. Zo garanderen wij van inkoop tot en met eindfabrikaat duurzaamheid over onze producten.

Product &

impact

Productie en milieu zijn sterk met elkaar verbonden. BY DE LINDE ondersteunt haar klanten bij het maken van keuzes tijdens het ontwerpproces en de gevolgen van duurzaamheidskeuzes. We werken met hoogwaardige houtmaterialen, waardoor onze producten lang mee gaan en minder snel vervangen hoeven worden.

Wij houden rekening met de eisen van gebruikers in verschillende levensfasen. Hierdoor kunnen onze producten door alle generaties langer gebruikt worden. Onze producten blijven 100 jaar aantrekkelijk om te zien en te gebruiken – daar zijn we trots op!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then