Over ons

Vakmanschap en kwaliteit staat voor BY DE LINDE centraal. Wij adviseren u bij keuzes om samen het optimale product te realiseren. Volledig vanaf Nederlandse bodem.

Kwalitatieve grondstoffen

Hoogkwalitatieve grondstoffen garanderen kwaliteit & duurzaamheid van uw project.

100% Made in Holland

Zowel ontwikkeling als productie van de projecten vindt volledig in Nederland plaats, met bijbehorend vakmanschap.

Toekomstgericht is milieubewust

Wij onderschrijven de vraag naar een toekomstgerichte manier van ondernemen en passen circulaire principes toe op onze projecten.

Onze

Geschiedenis

BY DE LINDE is ontsproten uit de meubelproductie. Sinds 2019 biedt BY DE LINDE haar expertise aan als partner van ontwerp tot productie. Ervaring en ondersteuning binnen alle facetten van ontwerpen, produceren en afwerken wordt hiermee beschikbaar gesteld aan de Nederlandse maakindustrie. Doordat de productieketen volledig in eigen hand is, kan BY DE LINDE ieder traject van technische tekening tot en met serieproductie uitvoeren en begeleiden voor haar klanten.

De onmisbare

aanvulling

BY DE LINDE staat voor u klaar in iedere fase van het productieproces. Of het nu gaat om productontwikkeling of afwerking, integrale begeleiding bij unieke- of seriematige productie – onze kennis en kunde vult altijd uw project aan. Wij houden van een uitdaging en helpen u graag op weg naar optimaal eindresultaat.

Vakmanschap en kwaliteit staat voor BY DE LINDE centraal. Wij adviseren u bij keuzes om samen het optimale product te realiseren.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then